Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapЗоран Андонов - Фотографии


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Зоран Андонов, фотограф од Чкрап!, на 29 февруари 2008 година ќе и се претстави на тетовската (и македонската) јавност со изложба на фотографии.Изложбата е посветена на 20 години од фотографското творештво на Зоран Андонов.
Авторот ќе се претстави со четириесетина фотографии создадени во изминативе 2 децении.
Ова е негова трета самостојна изложба.

Изложба 29.02.2008
Место на случување, МАЦ - Лоја Тетово.
Дата: 29.02.2008
Време 19:00h

Повелете!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Зоран Андонов - Фотографии”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!