Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - Chkrap23 фотографи од Chkrap! на PHOTOGRAPHS 2007!


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...


23 фотографи од Чкрап! на 18 декември 2007 година во МАЦ - Тетово ќе изложат повеќе од 60 - тина фотографии.
Отворањето е закажано за 19.00 часот.
Повелете. Гарантираме врвно визуелно доживување...

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “23 фотографи од Chkrap! на PHOTOGRAPHS 2007!”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!