Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - Chkrapwww.chkrap.com


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Точно 2 часа пред да “пристигне“ новата 2008 година, вебмастерот и фотограф Драшко Серафимовски ни ја подари првата веб страница на Фотокино клубот Чкрап! од Тетово.

Од сега, на www.chkrap.com побарајате сé за Чкрап!
Новости, конкурси, изложби, фотографии...
Се надеваме дека нашиот сајт, (заедно со овој блог) ќе бидат Ваша редовна дестинација на Вашите фотографски патешествија низ интернетската прашума...

Среќна и плодна 2008 година Ви посакува Вашиот Чкрап!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “www.chkrap.com”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!