Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapФОТОГРАФИИ 2007


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

На 18 декември 2007 година во 19.00 часот, во МАЦ (Мултимедиа Арт Центар) во Тетово, фотографите од Фотокино клубот Чкрап! од Тетово Ве покануваат на годишната изложба на фотографии.
Повеќе од 15-ина фотографи со околу 60-ина фотографии ќе се обидат да Ви ја разубават вечерта во вторникот на 18 декември...
Повелете!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “ФОТОГРАФИИ 2007”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!