Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapРистоски во Австралија


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...


Ѓорѓи Ристоски, фотограф од Чкрап! работи тивко и квалитетно. Многу фотографира и изложува. Негов најнов успех е една примена фотографија на MAITLAND International Salon of Photography во Австралија.

Посебно му благодариме на организаторот на изложбата кој точно ја наведе земјата од која доаѓа Ристоски - MACEDONIA.Ете, и фотографите од Чкрап! на еден убав, скромен начин, се вистински амбасадори на уметноста и на својата земја...

Честитки до Ристоски и до организаторот на изложбата:)

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Ристоски во Австралија”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!