Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapFIAP Biennials - Result of the 28th Black and White Biennial - China (CHENGDU) - Македонија 14-та!


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Голем успех на фотографите од Македонија!

На 28-то Биенале на црно-бела фотографија, под покровителство на FIAP, што годинава се одржа во Кина, Македонија од жирито доби вкупно 194 поени и го освои 14-то место во конкуренција од 47 земји учеснички. Македонската селекција на фотографии која ја состави фотографот Боро Рудиќ, КМ на ФСМ, зад себе остави многу фотографски велесили како Белгија, Бразил, Израел, Швајцарија...
Дел од селекцијата ја сочинуваа и неколку фотографи од Фото кино клубот ТЕТОВО! Чкрап! За тоа во некој од следните постови.

За целосни резултати чкрапни овде!

... Уште да не беше тоа FYROM!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “FIAP Biennials - Result of the 28th Black and White Biennial - China (CHENGDU) - Македонија 14-та!”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!