Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapMADISON - Launge


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

MADISON Launge - со нов изглед, целосно реновиран. Едно од ретките урбани, фини места за излегување во Тетово. ОК. Ама каква врска има тоа со фотографијата? Да речеме дека на фотографите од Тетово им е преку глава од хаосот и кичот што владее во градот, па MADISON е добра можност тие, а и нивните објективи барем малку да се одморат и инспирираат за “фотографија нова“, која толку ни НЕДОСТИГА... Едноставно, Медисон е добро место за кафе, музика, но и за снимање фотографии (соработлив персонал), како и за муабетење за нашиот омилен topic - фотографијата. Ова второв повеќе. Имам чувство дека многу повеќе разговараме отколку што снимаме...

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “MADISON - Launge”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!