Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapФОТОГРАФИ


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Фотографите, најчесто стојат зад објективот на фотографскиот апарат. Нивните фотографии всушност се нивните портрети, нивниот несвесен автопортрет, нивното второ (или прво?) јас. Еве, осуммина фотографи - членови на Фото кино клубот ТЕТОВО, претставени со по една фотографија. Фотографите често патуваат по светот барајќи се себе си во фотографијата. Фотогтрафииве подолу се снимени на разни места. Од Лондон (Д. Спасоски) преку ова Балканов, па се до Сирија! (С. Љума). Снимаат насекаде и снимаат разни нешта. Но изгледа на крајот вистината (па и онаа фотографската) се крие само во самите нас! Запознајте се!


© Мирче Новаковски© Самир Љума© Зоран Андонов© Давор Спасоски© Наташа Гечовска© Александар Стојановски© Драги Неделчевски© Ѓорѓи Ристоски

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “ФОТОГРАФИ”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!