Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapPictures of an Exhibition


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Фотографски настан во Тетово.
Што? - Изложба на фотографии на Штефан Мосес од Германија.
Каде? - МАЦ - Мултимедиа Арт Центар - Тетово (Лоја)
Кога? - Вторник, 16 мај 2006 година во 20.00 часот.
Кој? - Фотографи, дизајнери, студенти, новинари, љубители ма добрата фотографија...
Зошто? - Заради фотографијата. како феномен, како уметност, како живот, како занает, како cool ствар, како мајсторија, како запознавање на другиот, како...Фотографии © Драги Неделчевски *2006

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


1 Responses to “Pictures of an Exhibition”

  1. Anonymous foto 

    Odlicna serija na fotografii.

    BRAVO! Majstorski!

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!