Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapИзложба на фотографии во ЛОЈА


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Центарот за балканска соработка ЛОЈА од Тетово и Германската амбасада во Република Македонија ја промовираат германската култура. На 16 мај 2006 година со почеток во 20.00 часот во МАЦ - Мултимедиа арт центар (во моментов најагилен промотор на културните збиднувања во Тетово!), ќе биде отворена изложба на фотографии од германскиот фотограф Штефан Мосес. Тој ќе се претстави со 48 црно бели фотографии во голем формат. Изложба на фотографии што не смее да се пропушти. Повеќе информации тука, тука и тука. Се гледаме во вторник. Chkrap!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


3 Responses to “Изложба на фотографии во ЛОЈА”

 1. Anonymous Gjole 

  ставен си на m-soulz, исто си ставен и на photo-soulz.blogspot.com (тоа е мој фото-блог) ..иди провери го ако ти се свиѓа - можеш и него у листа да го стаиш!

  p.s. aj plz линкот за "Блог за Фини Нешта" , ако можеш да го стаиш да води на www.m-soulz.blogspot.com ...пошо таа ми е главна страна!

 2. Anonymous DaMNed 

  Мислам дека доаѓањето на изложбата за чкраповци е обавезно,а?

 3. Anonymous bbhimom=1937281419 

  asdfasdsdf

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!