Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapИзложба на „Чкрап!“ во Кавадарци


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Ентузијазмот и добрата волја на Сашко Илов - Дете од Кавадарци, философ, уметник, едукатор и член на Фото групата „Чкрап!“ од Тетово, се заслужни што кавадарчани имаа прилика да ја видат годишната изложба на Фото групата „Чкрап!“ од Тетово. Изложбата беше отворена на 12.02.2013 година во Центарот за култура во Кавадарци пред голем број љубители на фотографијата. „Чкрап! на кавадарчани им го претстави Драги Неделчевски, а изложбата ја отвори претседавачот на Советот на Општина Кавадарци Илија Тренчев.

Еве неколку фотографии од отворањето на изложбата во Кавадарци.
Повелете!

Фотографии: Зоран Андонов и Александра Новеска
© Chkrap!*2013

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Изложба на „Чкрап!“ во Кавадарци ”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!