Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapИзложба на фотографии на Фото група “Чкрап!“ од Тетово


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

На 23 декември 2011 година, во 19.00 часот, во НУЦК “Иљо Антески - Смок“ (Дом на културата) во Тетово, ќе биде отворена традиционалната годишна изложба на фотографии на членовите на Фото групата “Чкрап!“ од Тетово. Годинава ќе се претстават 15 фотографи со вкупно 42 фотографии.

Повелете на својата (годишна) доза авторска фотографија!© Chkrap! * 2011


0 Responses to “Изложба на фотографии на Фото група “Чкрап!“ од Тетово”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!