Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapСовремена македонска документарна фотографија


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Македонскиот центар за фотографија и Make Dox, Ве покануваат на изложбата на фотографии - Современа македонска документарна фотографија. Изложбата ќе биде отворена на 17.06.2011 година, во 20.00 часот, во Куршумли Ан во Скопје...Chkrap! смета дека вреди да се видат фотографиите од првата селекција македонски професионални фоторепортери...

За Make Dox повеќе инфо тука.

© Chkrap! * 2011

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Современа македонска документарна фотографија”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!