Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapИнтервју со Владимир Арсовски, фотограф


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Тука можете да го прочитате интервјуто со Владимир Арсовски, за неговата фотографска приказна, престижната награда за проектот „Amazing Macedonia", Македонија и фотографијата во Македонија. Владимир Арсовски е во врвот на македонската фотографија веќе подолго време. Чест ми беше да го направам ова интервју... (hakfin - plagij.at).

А овде можете да ја погледате галеријата со фотографии...

Браво За Владимир!

© Chkrap! * 2011

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Интервју со Владимир Арсовски, фотограф”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!