Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapСлики од изложбата... ФОТОГРАФИИ 2011


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Традицијата продолжува. “Чкрап!“ се претстави со повеќе од четириесеттина фотографии од 15 автори (од кои четворица излагаат првпат со “Чкрап!“)
Фоајето на Центарот за култура “Иљо Антески - Смок“ во Тетово беше преполно со публика.
23 декември 2011 година беше празник на фотографијата. Многу млади (и автори и публика), можност за средба на колеги и пријатели, нови визуелни искуства.
Зарем во ова “посно“ време треба нешто повеќе. Еве неколку “слики од изложбата“...

* “Чкрап!“ им се заблагодарува на авторите, на сите што помогнаа да се направи оваа изложба (меѓу другите - Центарот за култура во Тетово, Фото сојузот на Македонија, Биромонд од Тетово...), и секако на пријателите на фотографијата кои ја посетија изложбата.

© "Chkrap!" * 2011

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Слики од изложбата... ФОТОГРАФИИ 2011”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!