Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapЖИВОТ ВО КУТИЈА во БЕЛГРАД


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

На 4 март 2011 година во Галеријата Артгет во Културниот центар на Белград беше отворена изложбата на фотографии ЖИВОТ ВО КУТИЈА на фотографот Драги Неделчевски, по избор на професор Ѓорѓе Одановиќ од Белград. Изложбата ќе биде отворена до 18 март 2011 година.

Еве еден краток фото-репорт од подготовките и отворањето на изложбата.
Галеријата Артгет


Славољуб Ќириќ- Ќиро во акција


Проф. Ѓорѓе Одановиќ и Гордана Каљаловиќ


Драги Неделчевски


Милица Станковиќ-Ѓорѓевиќ, Ѓорѓе Одановиќ и Драги Неделчевски на отворањето на изложбата


Дел од присутната публика


Авторот во разговор со посетителите


Фотографите Божана Маринчек и Ѓорѓе Одановиќ


Весна Даниловиќ - помошник директор за програма на Центарот во разговор со Маријана Арсиќ


За реализација на изложбата се погрижија Милица, Весна, Маријана, Ќиро, Љубица, Драган, Дејан и други од Културниот центар на Белград.

© Chkrap! * 2010

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “ЖИВОТ ВО КУТИЈА во БЕЛГРАД”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!