Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapДенови на македонската фотографија 2011 - жирирање


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

На жирирањето на овогодинешното издание на Денови на македонската фотографија, одржано во галеријата на КИЦ, трочленото жири во состав: Цветан Гавровски, Александар Кондев и Душко Доцевски, од пристигнатите 297 фотографии одбра 110 и ги додели следниве награди: Во категорија колекции - I награда за Драги Неделчевски, II за Боро Рудиќ и III Раде Луковиќ, а дипломи добија: Дејан Колевски, Владимир Арсовски и Сања Величковска. Во категорија поединечни фотографии награди добија: I Татјана Ранташа, II Димитар Апостолов и III Сашо Алушевски, додека со дипломите беа наградени трудовите на Владо Јовановски, Доријан Миловановиќ и Дарко Котевски.

Честитки за наградените и прифатените автори и фотографии!

© Chkrap * 2011

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Денови на македонската фотографија 2011 - жирирање”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!