Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Фото клубот Фотографика, и Фото сојузот на Македонија, Ве канат на отворањето на 47-та државна изложба на аматерска фитиграфија: "Денови на македонската фотографија 2009."

Изложбата ќе биде отворена на 20-ти октомври во 20 часот во Домот на армијата во Скопје.

Фотокино клубот “Чкрап!’ се придружува на поканата.
Повелете!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!