Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapИднината на фотографијата


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Нил Метјуз од Попфото (Popular Photography) во августовскиот број од 2009 година претпоставува дека во 2020 година напредокот во фотографијата ќе биде голем и фотографските камери ќе се вградуваат во човечките очи...

Истото тоа го предвидоа некои членови на Фотокино клубот “Чкрап!“ од Тетово во контактната емисија “На тема...“ на ТВ Менада од Тетово, но уште далечната 2006 година...

Еве еден мал исечок од емисијата од 2006 година и скриншот на написот во Попфото од август 2009 година.


декември 2006...


август 2009...

Ве молиме Вашите коментари да ги испраќате на chkrap[at]gmail.com
© Chkrap!*2009

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Иднината на фотографијата”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!