Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapЖивеење во три века


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Не можев да одолеам, а да не не Ви го претставам фасцинантниот фотографски проект на фотографот Марк Стори (Mark STORY).

Тој се нафатил да ги фотографира луѓето што имаат преку сто години!

На проектот работел повеќе години, а резултат на сето тоа е изложбата на фотографии.

Повеќе детали овде...

Chkrap!*2009

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Живеење во три века”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!