Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapWildlife photographers - Christine and Michel Denis-Huot


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...За сите оние кои ги интересира како работат фотографите кои фотографираат мотиви од дивиот свет ви го препорачувам документарниот филм за брачниот пар Christine and Michel Denis-Huot кои повеќе од 25 години талкаат низ Афричките савани во потрага по добра фотографија.

Add Image

Филмот во траење од 56 минути може да го погледнете на www.jaman.com но предходно ќе мора да се регистрирате.
Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Wildlife photographers - Christine and Michel Denis-Huot”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!