Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapСамир Љума од Chkrap! ќе изложува во Полска


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...
Агилниот Самир Љума од Фотокино кубот ТЕТОВО - Chkrap!, ќе изложува во Полска!
По се изгледа дека во тоа време таму ќе настапи и Влатко Стефановски Трио.
Убаво друштво, квалитетни уметници. Така се претставува Македонија во светот!
Браво!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Самир Љума од Chkrap! ќе изложува во Полска”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!