Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Зоран АНДОНОВ, Самир ЉУМА и Драги НЕДЕЛЧЕВСКИ, фотографи од Фотокино клубот ТЕТОВО ака Chkrap!, на 6 март 2007 година (вторник) ќе изложат свои фотографии во МКЦ - Скопје.
Ова е (веројатно) прв пат на ваков начин тетовските фотографи групно да и се претстават на скопската публика.
Повеќе информации за ова наредниве денови...

© Chkrap!*2007

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “ИЗЛОЖБА НА ФОТОГРАФИИ”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!