Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapКонечно, "Chkrap!" во Скопје!


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Околу 50-ина фотографии ќе бидат изложени во галеријата на МКЦ во Скопје, на 6-ти март 2007 година во 20.00 часот. Додека ги разгледувате фотографиите од Драги Неделчевски, Зоран Андонов и Самир Љума, од Фотокино клубот ТЕТОВО - “Чкрап!“, за ваше подобро расположение ќе се погрижи Триото на Георги Шарески.
Фотографија и Jazz.
Повелете! Ве чекаме малку порано, а отворањето е точно во 20.00 часот!

All photographs are accurate! None of them is the truth! Richard Avedon

© Chkrap!*2003-2007

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Конечно, "Chkrap!" во Скопје!”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!