Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapPictures of an Exhibition


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Ете, и ФОТОГРАФИИ 2006 - изложбата на фотографии на членовите на Фотокино клуб ТЕТОВО од Тетово (Chkrap!), беше отворена на 21.12.2006 година во МАЦ - Тетово.

Имаше многу луѓе од Тетово, Скопје...

Чкраповци се претставија во убаво (фотографско) светло - 60 фотографии, 16 автори во прекрасниот амбиент на МАЦ (ЛОЈА).
Иако изложбата беше посветена на јубилејот - 60 години Народна техника на Македонија, од таму не дојде никој. Anyway, честитки до нив и наша голема благодарност за подршката во нашата работа.

Еве неколку “слики од изложбата“ за тие што не беа таму...

© Chkrap! 2006

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Pictures of an Exhibition”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!