Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapHappy New Year 2007 :)


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Фотокино клуб ТЕТОВО - Chkrap!, на сите свои членови, почитувачи, пријатели, колеги, помагачи... и на сите добронамерни луѓе, им ги честита новата 2007 година и сите други празници и им посакува многу добри фотографии, изложби и... добро светло!
Чкрап!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Happy New Year 2007 :)”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!