Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapИзложба на фотографии во Тетово


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Традиционалната изложба на фотографии на членовите на Фото кино клубот ТЕТОВО (Чкрап!), ќе биде отворена во четврток, на 21 декември 2006 година во 20.00 часот.
Годинава, изложбата е посветена на одбележувањето на 60 години Народна техника во Македонија.16 фотографи од ФКК Тетово ќе изложат околу 60 фотографии. Изложбата ќе биде поставена во просториите на ЛОЈА - МАЦ од Тетово. Влез - слободен.И Вие што го читате (гледате) овој post, сметајте дека сте поканети на изложбата. Повелете!

Им се заблагодаруваме на Фото сојузот на Македонија, ЦБЦ Лоја,МАЦ, Фото LUX, Arbëria Design и Caffe MADISON, сите од Тетово за подршката при реализација на изложбата.

Чкрап!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Изложба на фотографии во Тетово”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!