Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapИзложба на женски актови


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...
Вчера вечер (12.12.2006), во „Мала станица“ беше отворена изложба на фотографии на тема женски актови на фотографот Владимир Арсовски. Иако се работи за искусен фотограф со итернационално искуство (работел за Загрепски Вјесник), ова е негова прва самостојнa изложба. Имав прилика да ги видам големо-форматните актови и можaм слободно да кажам дека се работи за посебна категорија со самото тоа што форматот е „огромен“ за нашите секојдневни поимања. Сигурен сум дека доколку ја посетите изложбата ќе доживеете посебни чувства и восхит кон делата кои се прикажани. Имав прилика да поразговарам со авторот кој ми објасни дека дел од фотографиите се направени во среден формат 6x7 а дел од нив со современ дигитален фотоапарат. Одлична прилика да видите спој на најдоброто традиционално и современото.

Chkrap!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Изложба на женски актови”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!