Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА - 2006


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Денес, на 10 ноември 2006 година, во 20.00 часот, во Чифте Амам во Скопје. ќе биде отворена 44-та изложба на фотографии - ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА.
фотографиите што ќе бидат изложени претставуваат пресек на македонската фотографија денес. Каде е таа денес? Како ќе се развива понатаму? Да ли ги следи светските трендови? Се случува ли навистина нешто вредно и интересно на ова поле кај нас?
Дел од одговорите побарајте ги вечерва - дојдете на отворањето на изложбата. Има и каталог (за разлика од 42-та изложба - Охрид 2004, која можеби е единствената која помина без издаден каталог!)

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА - 2006”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!