Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapНАЈАВА ЗА ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА ФОТОГРАФИЈА 2006


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Се чини дека сепак “Деновите на македонската фотографија - 2006“ ќе се одржат, и тоа околу 11 октомври 2006 година во Скопје. Последен рок за доставување фотографии за членовите на Фото кино клубот ТЕТОВО ака Chkrap! е петок, 28. септември во 20.00 часот.
Жирирањето ќе се одржи во сабота, 29 септември во Скопје. Ако некој има подетални информации, нека ги подели со нас на fkktetovo@gmail.com. Е па, ајде на работа. Чкрап, сним, кроп, принт, пак....

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “НАЈАВА ЗА ДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКА ФОТОГРАФИЈА 2006”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!