Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapНајнови (тажни) вести од Скопје :(


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

najnovi vesti!!! izlozbata nema da bide vo vtornik. mozebi nekade narednata nedela. nemalo pari. (a mozebi i voopsto nema da ja bide)

Оваа жална и срамна вест ја добивме од извори блиски до Фото сојузот на Македонија и Народна техника на Македонија.

После откажувањето на организацијата на престижната изложба на фотографии под покровителство на FIAP - ФОТОМЕДИА, на неодредено време е одложена и најстарата фотографска манифестација во Македонија - Денови на македонската фотографија - 2006! Срамота за сите фотографи од Македонија, за сите институции и организации кои имаат допирна врска со фотографијата...

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


1 Responses to “Најнови (тажни) вести од Скопје :(”

  1. Anonymous Posetirel 

    I ne me cudi sto nema da se odrzi. So takov odnos...

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!