Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapWedding photography


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...


Wedding photography - На што ве асоцира ова при првата помисла? Уштиркани, предвидливи, кич-блиц фотографии и море од фотографии на младенците со сите 500 гости?
За среќа не е секогаш така, и постојат луѓе кои овој тип на фотографија ја довеле до вистинско "fine-art" ниво. Уште повеќе, многу од овие фотографии може да се набљудуваат како независни кадри со висока естетика.
Jeff Ascough е еден од петте најдобри wedding фотографи на светот, спрема истражувањето спроведено од страна на BBC. Уживајте: http://www.jeffascough.net/main.html

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


1 Responses to “Wedding photography”

  1. Anonymous d.nedelchevski 

    Комплименти за Давор! Прекрасен post, уште еден доказ дека не е важно што се фотографира, туку како тоа се прави. Инспиративно за секој фотограф! Штета што нашиве овдешни “свадбарски“ фотографи ретко учат од своите колеги!

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!