Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapМимоза ВЕЛИУ - фотографии


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Мимоза Велиу (Mimoza Veliu), млад фотограф од Тетово, сега живее и работи во Берлин, од денес е член на Фото кино клуб ТЕТОВО. Вечерва, 12.09.2006 година во МАЦ (ЛОЈА) во Тетово со почеток во 20.00 часот таа ќе изложи свои фотографии. Изложбата се вика “Сеќавање“ ("Reminishenca").
Повеќе информации за неа на Flickr!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Мимоза ВЕЛИУ - фотографии”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!