Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapДарко Ковачовски - режисер


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Тетово, септември 2006.
Презафатениот Дарко Ковачовски - режисер, деновиве во Центарот за култура во Тетово подготвува куклена претстава.
Иако неговиот “скеџуал“ е преполн, тој најде време (15 минути) и место (бекстејџот во Центарот за култура - за постарите - Дом на културата “Иљо Антески - Смок“ во Тетово), а јас со себе го имав мојот мал 3.2 Mp Samsung. Една сијалица, една маса, една столица... и еден Дарко.© фотографии: д.неделчевски / © photographs: d.nedelchevski *Chkrap! 2006*

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Дарко Ковачовски - режисер”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!