Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapЗаедно за младите


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...Денес (24.08.2006) во Театарот “Мала станица“ во Скопје ќе бидат доделени наградите од конкурсот за фотографии што го организираше Британскиот совет во соработка со Агенцијата за млади и спорт на Република Македонија.
Првата награда и сума од 500 евра ќе му припадне на Драган Дановски од Куманово. Втората награда во вредност од 300 евра ќе му припадне на Иван Блажев од Скопје, а третата награда за фотографија и 200 евра, на фотографот од Фото кино клуб ТЕТОВО - Зоран Бојаџиевски!
Им честитаме на наградените фотографи!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Заедно за младите”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!