Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapЛетна шема


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

5 до 12!Крајно време е за нов пост. Лето е. На “фотографската сцена“ во Тетово (во наводници, затоа што таа во Тетово и не постои), ништо не се случува. Или скоро ништо. Можеби јас, што сум повеќе дома, пред компјутерот, и не знам дека нешто се случува. Ете С.Љ е на пат во далечните земји. Сигурно го зел фото апаратот со себе и фотографира. Не знам. Ѓ.Р. слушам купил нов Canon. И тоа класичен, со филм! Д.С. во тајност сигурно нешто подготвува (ќе видиме наесен!). Н.Ѓ. главно посетува фото - портали и се одушевува на фотографиите што ги направил некој друг... и така. Д.Н. додека размислува за изложбите на фотографии што го чекаат зимава, го фотографира Леонардо, водна желка оставена на чување додека З.А. е на годишен одмор...

Летото привршува, отворете ги очите,на есен, сепак, ќе гледаме добри фотографии!

Dixi et animam, meam salvavi!

фотографии: д.неделчевски*2006

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Летна шема”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!