Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapРоберт ЈАНКУЛОСКИ - ПОГЛЕД ОД ПРОЗОРЕЦ


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

По повод меѓународниот ден на Франкофонијата, под покровителство на Министерството за култура на РМ во соработка со Националната комисија за Франкофонија на РМ, на 21.03.2013 година во Мултимедијалниот центар Мала станица, беше отворена Изложбата на фотографии на Роберт Јанкулоски. Валентино Димитровски, по повод изложбата вели: Проектот „Поглед од прозорец“ е реализиран во 2012 година во Париз, а е инспириран од истоимената фотографија на еден од пронаоѓачите на фотографијата и на фотографскиот медиум, францускиот фотограф Жозеф Нисефор Ниепс...© Chkrap! * 2013

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Роберт ЈАНКУЛОСКИ - ПОГЛЕД ОД ПРОЗОРЕЦ”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!