Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapДраги Недeлчевски во dobrivesti.mk


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...


Драги Неделчевски од Фото групата „Чкрап!“, стана дел од една прекрасна дружина, која во ова време-невреме, има желба некои убави работи во ова време-невреме да сподели со посетителите на www.dobrivesti.mk. Браво за Васко Марковски за дадената шанса. Секој петок претставување на еден мајстор на фотографијата, а секој понеделник по една фотографија со по неколку редови размислувања за овој феномен (феноменот на фотографијата.)Повеќе тука.

© Chkrap!*2013

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Драги Недeлчевски во dobrivesti.mk”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!