Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapФотографии на Цветан Гавровски во Лесковац


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Во ликовниот салон на Културниот центар во Лесковац, Србија, во почетокот на месецов е отворена изложба на арт-фотографии на македонскиот фотограф Цветан Гавровски. Авторот се претставува со педесет фотографии во голем формат од својот циклус создаван во периодот од 2009 до 2012 година. (© Утрински Весник)

Честитки до Цветан Гавровски од Фотогрупата “Чкрап!“
© Chkrap!*2012

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Фотографии на Цветан Гавровски во Лесковац”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!