Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapБлагоја Дрнков, 1914-2012


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Доајенот и ненадминатиот мајстор на фотографијата во Македонија, Благоја Дрнков почина вчера на 98 годишна возраст во родниот град Скопје.
Благоја Дрнков замина во историјата но неговото дело за секогаш ја збогати македонската фотографија... Слава му.

Повеќе за ова тука

01.02.2012 © Chkrap!

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “Благоја Дрнков, 1914-2012”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!