Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapФОТОГРАФИИ 2010 - кус репорт


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...

Кус фото репорт од изложбата на фотографии на Фото групата “Чкрап!“ отворена на 23.12.2010 година во 19.00 часот во Музејот на тетовскиот крај.

“Чкрап!“ на сите пријатели им ја честита Новата 2010 година и им посакува мнооооогу добри фотографии во 2011 година (покрај доброто здравје и личната среќа...)

© Chkrap! * 2010

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to “ФОТОГРАФИИ 2010 - кус репорт”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!