Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - Chkrap“Чкрап!“ - Изложба на фотографии


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...На 11 декември 2008 година беше отворена изложбата на фотографии на членовите на Фотокино клубот “Чкрап!“ од Тетово. Ова е петта годишна изложба на фотографии што по традиција се одржува во месец декември и претставува пресек на творештвото во тековната година на најактивните членови на клубот.
Еве една кратка фото сторија за историја...


2008 © "Chkrap!"

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


0 Responses to ““Чкрап!“ - Изложба на фотографии”

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!