Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapMinoltaPhotoWorld.com


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...
На конкурсот „Луѓе во Лето“ што беше објавен на официјалниот веб сајт на Konica Minolta нашиот член Мирче Новаковски успеа да влезе меѓу десетте најдобри со една негова фотографија.
Коментарот и фотографијата може да ги погледнете тука.

Честитки за успехот!

Овој успех на Мирче треба да преставува мотив повеќе за останатите членови на Фото Кино Клуб Тетово да учествуваат на конкурстите што ги објавува www.minoltaphotoworld.com

Links to this post:

<\$BlogItemBacklinkCreate\$>


1 Responses to “MinoltaPhotoWorld.com”

  1. Anonymous zappa 

    Bravo za mirceboy1
    Uste koga gi vidov negovite prvi fotografii, znaev deka ce bide dobar fotograf. Odvaj cekam da videm sto ce podgotvi za izlozbata na fkk tetovo sto ce bide otvorena na 13.12.2005 godina vo MAC (loja) tetovo vo 20.00 casot zaedno so drugite fotografii od nasiot klub. Chkrap and keep on rolling, mirceboy!

Leave a Reply

      Convert to boldConvert to italicConvert to link

 


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!