Foto Kino Klub TETOVO - Photo Cinema Club TETOVO - FKK TETOVO - ChkrapДЕНОВИ НА МАКЕДОНСКАТА ФОТОГРАФИЈА - ШТИП 2005


E-mail this postRemember me (?)All personal information that you provide here will be governed by the Privacy Policy of Blogger.com. More...
Се што сакате да знаете за деновите на македонската фотографија 2005, кои годинава се одржуваат во Штип (сабота, 15 октомври 2005, навечер во Безистенот, мислам...), има тука.

Еве една фотографија...
©драги неделчевски 2005


За нас

Previous posts

Архива

Фотографија

Македонија

Relax


ATOM 0.3


check out the Chkrap! swicki at eurekster.com Stumble It!